Problemes dels sense cor

diumenge, 22 de novembre del 2009

Dimarts 24 entrevista amb Carme Forcadell a Aula Radio

Aquest dimarts dia 24 a Aula Radio, al programa Problemes dels Sense Cor, entrevistarem a Carme Forcadell, membre de la Comissió de Comunicació i Premsa de la "Coordinadora de la Consulta sobre la Independència" i responsable de comunicació de l’acte nacional de la Coordinadora que es farà aquest dissabte dia 29 a l’auditori del Fòrum de Barcelona a les 12 del matí.

L'esdeveniment consisteix en celebrar l'Acte Nacional d’inici de la campanya de la Consulta sobre la Independència. En aquest acte hi intervindran representants de les Comissions Organitzadores de tot el país a més del filòsof Josep-Maria Terricabras.

Els membres de la Consulta per la Independència volen omplir l´Auditori del Fòrum de Barcelona, que té una capacitat per 3.500 persones. Creuen que no és fàcil, però que si ho aconsegueixen donaran una imatge de força que impulsarà la Consulta en tot el territori just en el moment que comença formalment la campanya de participació. Per això demanen a tothom un esforç de mobilització i que es difongui l’acte al màxim.

Com que han de llogar la sala i no disposen de cap subvenció pública, per assistir el públic haurà de pagar 10€ (descompte de 5€ pels adherits), al compte corrent de la Caixa de Pensions 2100/3084/89/2200404263. Podeu fer l´ingrés de forma individual o col·lectiva. El resguard, serà la vostra entrada. Si queden entrades es vendran el mateix dia a la guixeta del Fòrum.

Quins altres actes s'estan fent per proure la votació del proper 13 de desembre, en què consistirà aquest acte d'inici de campanya, qui administra els diners d'aquest compte i perquè s'utilitzaran a part de pagar la sala?
Aquestes preguntes i d'altres relacionades, com què cal fer per realitzar una consulta, per què no es fa a Barcelona i quines consequències poden tenir les consultes, les farem a l'entrevista de dimarts, al primer programa de Problemes dels Sense Cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada