Problemes dels sense cor

diumenge, 12 de febrer del 2012

L'ARA contesta el meu post

Aleluia! Avui el diari ARA no parlava només del fred, parlava del canvi climàtic, explicava perquè fa fred i de les previsions futures segons els experts. És evident que ningú del diari ha contestat a la pregunta que vaig plantejar la setmana passada al meu bloc, però algú a la redacció s'ha adonat per art de màgia que hi havia un públic insatisfet i amb ànsies de respostes més enllà de saber el que deia el Punt Avui (i molts altres mitjas sense escapar-se TV3) sobre l'afluència de gent a les botigues de roba i electrodomètics, cosa que per altra banda ja podiem veure tots nosaltres amb els propis ulls.
Per això avui el diari Ara ocupava gairebé una pàgina parlant sobre el temps. L'article d'Avui de l'ARA és breu, no arriba a la pàgina sencera, però condensa en 3 columnes sis fonts importants entre les quals hi ha dos estudis, experts en climatologia, física i canvi climàtic no només catalans sinó també internacionals. I encara els ha sobrat espai per incloure una mini peça  informativa on parla del risc del fred i les actuacions que ha preparat protecció civil per evitar incidències.
Amb això l'ARA ha satisfet al client que té interés públic i també a l'interés del públic, uns podran dormir tranquils sota la manta i els altres saben que res estrany està passant encara i que demà també sortirà el sol. L'ARA no deixa de demostrar que els més joves no sempre estan a la cua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada