Problemes dels sense cor

dijous, 24 de setembre del 2009

La torre Agbar acull amb èxit una exposició sobre l’aigua

“El mar la Gran Font” és una petita exposició gratuïta que intenta conscienciar els seus visitants de la importància d’un element tant simple com l’aigua, recordant que no a tots els indrets gaudeixen d’aigua dolça. El seu recorregut circular ens porta des d’aquesta primera part alliçonadora on es mostra l’aigua com a font de vida, passant per la seva composició fins arribar a les explicacions tècniques del procés de transformació de l’aigua del mar en aigua potable que ha estat necessària en l’actualitat. Tot això amb una excel•lent ambientació sonora que aconsegueix teletransportar a un altre indret aquell que escolta el cant dels ocells, fotografies i dibuixos dels temes que es tracten i maquetes dels objectes que permeten comprendre els conceptes i els processos d’una manera clara, entenedora i atractiva.
Tot plegat un plaer per als sentits i un aliment per a la ment que podeu anar a veure fins al 29 de novembre. Als que en quedeu satisfets us proposem veure el museu Agbar de la Aigües de Cornella, molt més ampli i amb noves curiositats per descobrir, com per exemple la mostra ue començarà ara a l’octubre, anomenada “Aigua”, de la que de moment només us puc avançar que projectarà imatges espectaculars.


L’èxit d’aquesta exposició ha provocat que la Torre Agbar, que normalment ja era un centre turístic, encara sigui més visitada i ajuda a potenciar la zona de Poblenou, on amb les noves construccions s'espera aconsegueixi ser un barri de gran interés per als visitants de la ciutat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada